Toernooien

Informatie

Veel teams spelen tijdens het seizoen een aantal leuke toernooien. Lekker met je team een paar potjes spelen, en een hoop lol maken! Ook de toernooicommissie wil de leden een onvergetelijke tijd bij AFC Quick bezorgen.
Het aantal verenigingen dat aan het einde van het seizoen toernooien voor de jongste spelers organiseert, is flink toegenomen. Daarnaast worden er door de KNVB vanaf dit seizoen tot eind mei competitiewedstrijden vastgesteld. AFC Quick heeft haar toernooibeleid hierop aangepast. Dit seizoen starten we met het organiseren van thuistoernooien in de winter. Gezien de hoeveelheid jeugdteams die we hebben kunnen we echter maar voor een beperkt aantal teams een thuistoernooi organiseren.

Uittoernooien

De uittoernooien vinden met name plaats na de reguliere competitie in juni en voor Pasen en Hemelvaart komen altijd diverse uitnodigingen binnen. Wij zullen de AFC Quick 1890 teamleiders vragen aan te geven op welke data zijn met hun team willen deelnemen aan uittoernooien. Zij ontvangen een aantal data met toernooi suggesties. Wilt u voor 31 december 2017 uw aanvraag voor een uittoernooi doen? De uittoernooien zijn snel vol, bij een late aanvraag bestaat de mogelijkheid dat wij geen inschrijving voor uw team kunnen doen.
Vult u onderstaande gegevens dan in en stuur deze mee in de aanvraag mail. De toernooicommissie doet de aanmelding en schrijft in voor de uittoernooien bij de verenigingen.

De teams die zich hebben aangemeld voor een uittoernooi staan op deze site: https://goo.gl/JfoWcs (klik op de link).

In de aanvraag voor uittoernooien via toernooien@afcquick1890.nl graag in de onderwerpregel: "aanvraag uittoernooien voor <uw teamnaam>"
  • Naam van de vereniging: AFC Quick 1890
  • Team: <bijv O11-5>
  • (gewenst) niveau/klasse:
  • Contactpersoon/leider:
  • Telefoonnummer:
  • E-mail:
  • Gewenste data uittoernooi team:
Wanneer een team AFC Quick 1890 is ingeschreven bij een andere vereniging, is dat definitief. Onze AFC Quick 1890 teams melden zich niet meer af. Verenigingen rekenen op uw komst.

Zaalvoetbal in de kerstvakantie

In de kerstvakantie, in 2017 op vrijdag 29 en zaterdag 30 december, organiseren we het traditionele interne oudejaarszaalvoetbaltoernooi voor alle Quick-spelers van 6 t/m 10 jaar. (F-League t/m O11). Inschrijving via de site is mogelijk vanaf eind november totdat het vol is per leeftijdsgroep. Op 29 december spelen de O10 en O11 teams en op 30 december spelen de O7 t/m O9 teams.

Thuistoernooien

Ook dit seizoen organiseren wij een aantal spannende thuistoernooien. Afgaande op deelnemende verenigingen van eerdere jaren worden onze toernooien als goed georganiseerd, sportief en vooral gezellig ervaren. Wij vragen geen inschrijfgeld en teams zullen worden ingedeeld op sterkte (klasse) zodat de krachten eerlijk verdeeld zijn.

Dit seizoen zijn we bij wijze van proef gestart met WINTERTOERNOOIEN. Deze werden gehouden op zaterdag 20 en 27 januari 2018.
Zaterdag 20 januari speelden de JO10-teams in de ochtend onder winterse omstandigheden hun toernooi. In de middag was het de beurt aan JO12-elftallen.
Zaterdag 27 januari was er geen sprake van kou. JO11-teams (7z7) en JO13-elftallen speelden respectievelijk in de ochtend en middag hun toernooi.

We kunnen terugkijken op twee geslaagde zaterdagen, waarin door de kinderen op bijzonder sportieve wijze werd gevoetbald. Een koek en zopie met erwtensoep, broodje worst en warme chocolademelk met of zonder slagroom zorgde voor een extra winters tintje. Voor het overige was er beide dagen eenzelfde fijne voetbalsfeer als in het voorjaar.

De Toernooicommissie zal deze wintertoernooien met betrokkenen evaluaren en vervolgens het thuistoernooienbeleid voor het seizoen 2018-2019 bepalen.

Contact

Als je vragen heeft, kunt je uiteraard contact met ons opnemen. Via mail: toernooien@afcquick1890.nl

Voorzitter toernooicommissie: Gerard van der Werff
Zaalvoetbaltoernooi kerstvakantie: Pieter Bottenheft
Thuistoernooien: René Schrooten
Uittoernooien: Arthur Wildenberg
© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites