AFC Quick Reunie

Reunie 2017


foto

Beste Quicker,

Na een volgens ons geslaagde editie van 2016 zullen wij op zaterdag 7 oktober 2017 opnieuw de traditionele reünie van AFC Quick 1890 organiseren.

De reünie is bedoeld voor iedereen die een band heeft met AFC Quick 1890 en deze graag wil aanhalen met bekenden uit het verleden of het heden. Lijkt je dit leuk en heb je zin om te komen op 7 oktober zet deze datum dan alvast in je agenda.

Deze reünie zal opnieuw worden gehouden op een unieke locatie in  Amersfoort, welke wij op een later moment zullen bekendmaken via email en op de website van AFC Quick 1890.

Het thema van de reünie van dit jaar zal in het teken staan van "doorverbinden". Vorig jaar zijn we gestart met verbinden en dit jaar willen we dit verder uitbouwen. Daarom zullen dit jaar ook de Quick Legends speciaal worden uitgenodigd.

Het zou mooi zijn als er op deze reünie extra veel (oud) leden aanwezig zullen zijn, dus zegt het voort en probeer zoveel mogelijk bekenden te bewegen om ook te komen.

Met sportieve groet en heel graag tot 7 oktober a.s.,
De reüniecommissie van AFC Quick 1890,

Ad Guldemeester - Kees Nieuwenstein - Piet Hoek - Erik Fisscher

Voor vragen of informatie bel met 06-22312704 of mail naar e.fisscher61@gmail.com

Reunie 2016

De reünie van 2016, met als thema "verbinden" vond plaats op 1 oktber in KAdECafé aan het Eemplein 77 in Amersfoort. Een kort verslag met foto's is te vinden in dit bericht

De deelnemerslijst is hier nog te bekijken 

© Deze website is geheel belangeloos ontworpen en gebouwd door Geijtenbeeck Websites