Kampioenen-Gala

8 juni 2018 (geplaatst door: admin)
Foto niet gevonden: ikones/2018/FP/img_f0f9a2.jpg
Vandaag werden alle teams die in najaars- of voorjaarscompetite kampioen zijn geworden gehuldigd, met hun trainers en/of leiders. Na de korte toespraak met de uitreiking van de medailles en kinderchampagne was er een foto-momentje, waarna er een frietje voor iederen was.
Achtereenvolgens kwamen de volgende teams naar voren:
 • JO10-4: In het najaar slechts 1x verloren, alle andere wedstrijden gewonnen. 84 voor en maar 11 tegen. Ook in het voorjaar prima gedaan met 3e plaats in een hogere klasse.
 • JO10-2: Zelfs alle wedstrijden gewonnen in het najaar. Dat betekent 30 uit 10. In het voorjaar in de hoofdklasse gespeeld. Mooi in de middenmoot in een poule met veel JO10-1 teams.
 • JO11-8: Ook dit team heeft alle wedstrijden gewonnen in het najaar. 78 doelpunten gemaakt in 8 wedstrijden. In het voorjaar in een hogere klasse 3e geworden.
 • MO13-2: Prachtig gedaan, in het najaar alles gewonnen en slechts 2 doelpunten tegen in 10 wedstrijden. In het voorjaar waren De Dreef en Brederodes net te sterk, maar is opnieuw een knappe prestatie geleverd
 • MO13-1: Waren dit voorjaar onaantastbaar. Moesten vaak tegen verre tegenstanders, maar alles gewonnen en 60 doelpunten gemaakt in 9 wedstrijden in een hogere groep dan in het najaar
 • JO13-5: Leverde een prachtige prestatie in het najaar. Alleen 2x gelijk, de rest gewonnen. Positief doelsaldo van 51. In het voorjaar een klasse hoger en toch ook wedstrijden gewonnen en gelijkgespeeld.
 • JO13-4: Had een prachtig najaar. Een van de tegenstanders speelde tot ver in januari nog wedstrijden om gelijk te komen met onze jongens. Dat lukte, maar wij vinden dat ons elftal de terechte kampioen is. Hierdoor werd in het voorjaar in een hogere klasse tegen veel JO13-1 elftallen gespeeld, maar ook in die klasse zijn punten gepakt.
 • JO13-1: Deze jongens hebben een fantastisch seizoen achter de rug. In het najaar werden alle 11 wedstrijden gewonnen, waardoor in het voorjaar in de promotiepoule werd gespeeld. Door wat pech is de promotie niet gelukt. Wel werd de KNVB bekerfinale bereikt door vele sterke clubs uit te schakelen. Afgelopen zaterdag leek het dat de beker ook veroverd zou worden, maar uiteindelijk scoorde WV-HEDW waar onze jongens paal en lat raakten.
  In de winter werd een zaalvoetbaltoernooi bij IJsselmeervogels en het eigen thuistoernooi gewonnen.
 • JO14-3: In het najaar was het spannend tussen onze jongens en Soest, maar onze jongens wonnen alles en werden kampioen. In het voorjaar werd in de 1e klasse evenveel keren gewonnen als verloren en 2x gelijkgespeeld. Een mooie prestatie van dit elftal.
 • JO15-1: Ook dit elftal kende een heel goed najaar. Alleen tegen Spakenburg werd gelijkgespeeld. De andere 10 wedstrijden gewonnen, waardoor ook JO15-1 in de promotiepoule speelde in het voorjaar. Daar werd tegen kanjers van tegenstanders gespeeld. Onze jongens eindigden in de middenmoot.
 • JO19-5: Dit is een elftal van jongens waarvan er een aantal al vele jaren bij onze club spelen. In het najaar werd tegen vele JO19-1 en JO19-2 elftallen gespeeld, maar zijn onze jongens toch kampioen geworden. In het najaar speelde het elftal tegen veel andere tegenstanders en is een 4e plaats bereikt. Door studies buiten de stad valt het team jammer genoeg nu uit elkaar. Des te mooier dat de jongens er allemaal waren.
 • De JO19-2 werd ook kampioen in het najaar, maar deze jongens zijn deze week op examenreis.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier alle teamfoto's

Niet gevonden: ikones/2018/FP/banner1.jpg

©Geijtenbeeck Websites voor AFC Quick 1890