't KWIKKERTJE
Het heeft even geduurd, maar hierbij presenteren wij jullie graag de 3e editie van 't Kwikkertje. Het jaar 2018 is al weer even onderweg en de eerste competitiewedstrijden zijn ook al weer gespeeld. 

De drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari jl. vormde de aftrap van het nieuwe Quick-jaar. Voorzitter Hans Struijk keek met een positief gevoel terug op het jaar 2017 en proostte met veel vertrouwen op een gezond & sportief jaar 2018 voor onze mooie vereniging. Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst speelden de Quick Legends hun traditionele onderlinge wedstrijd. In de leuke pot voetbal scoorden legends Remco Termaten en Richard Moore aan het begin van de tweede helft de winnende doelpunten voor het Rood-Zwarte team.

On-line marketing vrijwilliger/ student gezocht

'Het complete marketingproces versterken'

Als online marketing vrijwilliger / student ben je betrokken bij het uitvoeren van on-line marketing activiteiten voor AFC Quick 1890 in Amersfoort. Jij vindt het leuk om teksten te schrijven voor Social Media kanalen, nieuwsbrieven en je kan sites en andere marketingmiddelen afstemmen op wensen van webbezoekers.

Voor meer informatie volg deze link.
 
Sinterklaas en voetballende pieten bij AFC Quick 1890
Sinterklaas had ook dit jaar laten doorschemeren dat hij een bezoek aan AFC Quick zou brengen. Voorwaarde was wel dat zijn pieten een potje mochten voetballen. Want daar waren ze goed in, schijnbaar. Sint was overtuigd van de kwaliteiten van zijn team want hij wedde dat bij verlies de pieten 150  Pannenkoeken zouden bakken voor onze jongste jeugd. Sint bleek wat overmoedig: zowel de wedstrijd tegen de kabouters, als die tegen de F-league en O8 werden kansloos verloren! De kinderen genoten van hun pannenkoek! Dank Sinterklaas, pieten, bakkers en alle helpers in de hele vroege ochtend!

 


 
Grote Clubactie daverend succes

We hebben dit jaar een prachtig resultaat geboekt met de Grote Club Actie. Gezamenlijk haalden we een recordbedrag op van bijna 2.000 Euro. Een deel gaat naar de inrichting van het paviljoen, een deel naar het JVK en een deel naar evenementen voor de jeugd! 

Dit is de top drie van teams die de meeste loten hebben verkocht:
1 - JO9-1, 93 loten
2 - JO11-2, 85 loten
3 - JO10-4, 71 loten

Hiermee wint de JO9-1 achttien kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht - PEC Zwolle op 10 februari a.s. Supergoed gedaan jongens, en ook heel veel dank aan alle andere lotenverkopers! Zonder jullie hadden we niet zo'n mooi resultaat kunnen behalen!


Befaamde voetbal Quiz

Op 20 november jl. vond de jaarlijkse voetbalquiz weer plaats bij AFC Quick 1890. Elf teams speelden mee en beantwoordden vragen in drie verschillende rondes. Dat de teams aan elkaar gewaagd waren bleek wel, toen na de laatste ronde Staf 1 en FC Keukentafel slechts één punt van elkaar verschilden. Met hen werd ook de finaleronde gespeeld, waarbij de spelers van FC Keukentafel, Harrie Kersten, Remco Termaten en Harm Meijer, het net iets beter deden. Zij wisten onder andere dat het Nederlands Elftal als voorbereiding op het WK 1990 een oefenwedstrijd speelde tegen onze mooie club.

Voor een samenvatting van deze unieke oefenwedstrijd uit onze rijke historie verwijzen we naar je deze link: https://www.youtube.com/watch?v=xqFctmRTrS.
Agenda 2018
Januari

Zaterdag 20 januari: Wintertoernooi voor JO10 & JO12

Zaterdag 27 januari: Wintertoernooi JO10 & JO12

Zondag 28 januari: Hervatting competitie voor Quick 1

Februari
Zondag 4 februari: Eerste thuiswedstrijd van Quick 1 in 2018

Word lid van businessclub van AFC Quick 1890!
Johan Cruijff: “Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt” 

Donderdagavond 21 September 2017 vond de lancering plaats van de nieuwe businessclub op sportpark Dorrestein. Wim Jonk en Ruben Jongkind namen ons deze avond mee in een geweldige inspiratiesessie! Met veel passie presenteerde dit duo het door hen geschreven “Plan Cruijff” aan de businessclub-leden, een visionair plan gebaseerd op de filosofie van Johan Cruijff. Jonk en Jongkind legden nuttige parallellen tussen de spelprincipes van Cruijff en de KPI’s in het bedrijfslevn.
AFC Quick is volop in beweging! Het nieuwe bestuur verzet bergen met werk, samen met de vele vrijwilligers om haar grootste uitdagingen te realiseren:
  1. de bouw van een nieuw paviljoen;
  2. het aantrekken van nieuwe sponsoren;
  3. het werven van nieuw vrijwilligers;
Om dit nog meer tot de verbeelding te laten spreken verwijzen we u graag aan ons promotiefilmpje. De sponsorcommissie heeft verschillende mogelijkheden om u bedrijf onder de aandacht te brengen en om uw netwerk te vergroten.

Wat kan Quick AFC 1890 u bieden?
Vanuit de businessclub worden er een aantal activiteiten per jaar georganiseerd waar u ook in contact komt met businessclubleden van andere vooraanstaande sportverenigingen binnen Amersfoort. Daarnaast hebben we één keer per jaar een interessante spreker. Maar wat vooral zal overheersen is het warme clubgevoel, het maatschappelijke belang en de waardering van onze leden.

Hoe kan ik lid worden?
Voor € 300.= excl. BTW per jaar bent u lid van onze businessclub. Via deze link kunt u zich inschrijven voor de businessclub. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mark van Hoorn via  sponsorcommissie@afcquick1890.nl of 06-43007071.

AFC Quick 1890 was de afgelopen 125 jaar een toonaangevende voetbalclub in Amersfoort en omstreken. Dit gaan we ook voor de komende 125 jaar realiseren! Met het bestuur, de onderliggende commissies en onze sponsoren zijn we ervan overtuigd dat we hierin gaan slagen!

Op andere manieren de club ondersteunen?
Uiteraard hebben we ook nog andere sponsormogelijkheden. Via deze link treft u een overzicht van onze vernieuwde sponsorpakketten.