2 oktober 2017
 't KWIKKERTJE
Sinds begin dit jaar vormen wij Hillie, Gijs, Aarnoud, Mark, Arjen & Bernadette samen de communicatiecommissie binnen AFC Quick 1890. De communicatiecommissie heeft vooral een adviserende rol, met als doel efficiënte & effectieve communicatie met leden en relaties. Om inzicht te krijgen in de structuur, doelen en communicatie binnen onze vereniging zijn we begonnen met het opstellen van een communicatieplan. Wat gebeurt er zoal binnen onze club? Wie doet wat en wie is waar verantwoordelijk voor? In het plan beschrijven we helder hoe de communicatielijnen lopen om ervoor te zorgen dat iedereen elkaar straks snel weet te vinden.

Een van onze eerste initiatieven is deze digitale nieuwsbrief. Om iedereen op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, activiteiten en ontwikkelingen binnen onze mooie club, hebben we 't Kwikkertje nieuw leven ingeblazen. Dit is ons eerste, maar zeker niet ons laatste initiatief!
Veel leesplezier!
Voorwoord Voorzitter

Met veel genoegen mag ik het voorwoord schrijven voor deze eerste nieuwsbrief nieuwe stijl. Met gepaste trots zie ik hoe onze vereniging in het afgelopen jaar enorme stappen heeft gezet dankzij de tomeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Onder het motto ‘AFC Quick 1890 zijn we samen’ maken we het met elkaar mogelijk om onze bloeiende vereniging iedere dag te laten draaien en al onze leden een onvergetelijke tijd te bezorgen. Via dit medium wil ik dan ook heel graag alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage om dit mogelijk te maken. Tevens wil ik benadrukken dat we altijd extra versterking kunnen gebruiken, want er zijn nog genoeg zaken die we (beter) kunnen doen. Dus wanneer je ook graag zelf iets wilt en kunt toevoegen, geef dit dan aan bij de commissie waar je dit wilt doen, of neem contact op met mij of een van mijn medebestuursleden.
Hartelijke groet, Hans Struijk!
Interview met hoofdtrainer Frank Corba door onze razende reporter Gijs Wijers.
Kwikkers uitgelicht
 
Wij willen ons even voorstellen. Wij zijn Gabriel (21 jaar), Skip (18 jaar) en Mart (21 jaar). Wij zijn jullie aanspreekpunt met betrekking tot materiaaluitgifte gedurende de trainingen en zorgen ervoor dat we jullie kunnen voorzien van een hapje en drankje vanuit het paviljoen. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. 
Groeten, Gabriel, Skip en Mart
Wie is Wie?
Vanaf de Wie is Wie pagina is het nu ook mogelijk om het organogram van AFC Quick 1890 te raadplegen. In dit organogram zie je op een overzichtelijke manier welke commissies er binnen de vereniging actief zijn en wie daaraan deelnemen. Ook eventuele vacatures kun je zo terugvinden. Tevens kun je zien op welke manier de commissies gelinkt zijn aan de verschillende bestuursleden binnen de vereniging. 


 
1e Business Club review met Wim Jonk

Op 21 september jl. was de aftrap van de eerste vernieuwde Business Club avond met Wim Jonk en Ruben Jongkind. Een avond vol met anekdotes uit het rijke voetbalverleden van Wim, de roerige periode bij Ajax maar vooral de visie van Cruyff Football en Team Jonk op het opleiden van jonge voetballers in Nederland. Mede hierdoor zijn we dan ook zeer verheugd dat Pon Dealer Amersfoort zich aan AFC Quick 1890 heeft verbonden als eerste jeugdfounder. Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd het contract getekend door Marc van den Berg van Pon Dealer Amersfoort en Dennie van de Vijzel, penningmeester van AFC Quick 1890. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje verzorgd door De Kabouterhut. Kortom een zeer geslaagde avond in een leuke ambiance. Interesse om lid te worden van de Business Club?
Neem dan contact op met Mark van Hoorn via sponsorcommissie@afcquick1890.nl of 06-43007071.


AFC Quick 1890 kampioenschappen Latjetrap


In de herfstvakantie op woensdag 18 oktober aanstaande organiseert AFC Quick 1890 de eerste kampioenschappen Latjetrap. Dit leuke evenement start om 15:00 uur en eindigt met een prijsuitreiking en borrel voor ouders omstreeks 17.30 uur. Schrijf je nu in op de site, doe mee en word de eerste Quick kampioen Latjetrap in jouw leeftijdscategorie!
Contributie
Voor de inning van contributie werken we dit jaar voor het eerst samen met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen. Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt en waar je kunt aangeven hoe je de contributie wilt voldoen. Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting.
Voor meer informatie, kijk dan even op de website van ClubCollect of neem contact op met de penningmeester, hij beantwoordt graag je vragen.


ALV op 20 november
Op maandag 20 november is er weer een Algemene Ledenvergadering in ons paviljoen. We kijken dan terug op het afgelopen seizoen 2016-2017 en de ontwikkelingen binnen onze vereniging. Dit doen we vanuit verschillende perspectieven: financieel, organisatorisch en sportief. Daarnaast licht het bestuur toe hoe het staat met de ambities en de voortgang hierop. Als extra agendapunt wordt ook een vernieuwing van de statuten en het huishoudelijk reglement behandeld. De volledige agenda volgt medio oktober op de website. Wij rekenen op een hoge opkomst! 
Copyright © 2017 AFC Quick 1890